top of page

ZALEN

 

JUBILEUM, VERJAARDAG OF HUWELIJK

Naast lunch, diner en borrel verzorgt de Buren graag uw jubileum, verjaardag of huwelijk. Wij beschikken over meerdere sfeervolle zalen die ruimte bieden aan 12-250 personen.

Daarnaast is catering op locatie mogelijk.

ACTIVITEITEN EN BIJEENKOMSTEN

Verder is onze locatie zeer geschikt voor zakelijke activiteiten en condoleance-bijeenkomsten

De Buren beschikt over meerdere sfeervolle zalen. Op de begane grond bevinden zich het café, de Grote Zaal en de Cobrabar. Alle drie de ruimtes zijn te schakelen en bieden samen ruimte aan ongeveer 25-250 personen. Op de eerste verdieping bevinden zich de Huyskamer en Bestuurskamer.

Grote Zaal

'Een mooie kroonluchter, authentieke dansvloer en zelfs een theater: de Grote Zaal'

*In maart/april 2017 is de grote zaal vernieuwd*

Onze grote zaal biedt ruimte aan ongeveer 100 personen, is sfeervol ingericht met kleine ronde tafels, een mooie kroonluchter en is voorzien van een authentieke dansvloer. Afhankelijk van de aard van het feest, wel of geen buffet, wel of geen live muziek, bepaald ook het maximaal aantal personen per ruimte. Zo kunnen we tussen de 150-200 personen ontvangen als de grote zaal en de cobrazaal zijn geschakeld.

De grote zaal bevat ook een podium, waardoor de zaal ook als theatertje te gebruiken is.

U bent nieuwsgierig geworden? Kom gewoon kijken!

Wij bieden verschillende vergader-arrangementen.

Indien u direct meer wilt weten, maak dan even een afspraak, dan nemen wij alle tijd voor u om u rond te leiden.. Nog niet overtuigd of meer weten? Neem gerust contact op of stuur een e-mail naar info@deburenboekelo.nl

We nemen z.s.m. contact met u op!

bottom of page