top of page

Ontstaan van DJDD

De DJ’s Draaien Door! Ruim 5 jaar geleden begonnen de DJ’s te draaien op een mooie herfstavond. Die avond was het begin van een succesvolle serie avonden waarop de Cobra, het HOK en zelfs de disco’s in de kelder van het NH-kerkje nieuw leven werd ingeblazen. Gezien het succes bij oud(er) en jong is daar ook gewoon behoefte aan,  logisch!  En dat gewoon in Boekelo bij  “de Buren” natuurlijk. De toegang is gratis, de drempel kan niet lager zijn toch!
 
Wij streven er naar om een afwisselend muziekgenre te draaien en daarom zijn er ook meerdere DJ’s, waarvan er drie elke DJDD-avond draaien. Je kunt daarom genieten dance, maar ook underground, soms gabber, maar ook zeker disco, in ieder geval ook top 40, soms Nederlandstalig en ook Status Quo komen langs. Uiteraard is de rode draad verbonden met het thema!
 
En of je de muziek nou wel of niet altijd even goed vindt maakt ook niet uit, het is gewoon een door vrijwilligers georganiseerd feestje voor alle Boekeloers, en ver daar buiten. Wat is er leuker dan met gezellige mensen een avondje gewoon in Boekelo in de kroeg te staan/ hangen/dansen/kijken/bekeken worden enzovoort…………

Paasparty!

De volgende DJDD is tijdens pasen. Na het paasvuur gezellig de voetjes van de vloer met dj's Marcel, Martijn en .... Tot dan!

Please reload

bottom of page