top of page

ZALEN

 

JUBILEUM, VERJAARDAG OF HUWELIJK

Naast lunch, diner en borrel verzorgt de Buren graag uw jubileum, verjaardag of huwelijk. Wij beschikken over meerdere sfeervolle zalen die ruimte bieden aan 12-250 personen.

Daarnaast is catering op locatie mogelijk.

ACTIVITEITEN EN BIJEENKOMSTEN

Verder is onze locatie zeer geschikt voor zakelijke activiteiten en condoleance-bijeenkomsten

De Buren beschikt over meerdere sfeervolle zalen. Op de begane grond bevinden zich het café, de Grote Zaal en de Cobrabar. Alle drie de ruimtes zijn te schakelen en bieden samen ruimte aan ongeveer 25-250 personen. Op de eerste verdieping bevinden zich de Huyskamer en Bestuurskamer.

Zouttoren

'Sfeervolle zaal in een uniek gebouw: een Zouttoren'

In 2013 is de Zouttoren op ons achterterras aangekocht en na een grondige verbouwing is deze toren helemaal klaar om als zaaltje te fungeren Deze unieke zaal biedt ruimte aan ongeveer 30 personen. De ruimte is erg geschikt voor een borrel, maar ook dineren is zeker mogelijk! Wat dacht u van een diner in de Zouttoren en daarna aansluitend feesten in onze Cobrabar? Deze ruimte heeft ook een eigen bar, waar zelfbediening mogelijk is. 

U bent nieuwsgierig geworden? Kom gewoon kijken!

Wij bieden verschillende vergader-arrangementen.

Indien u direct meer wilt weten, maak dan even een afspraak, dan nemen wij alle tijd voor u om u rond te leiden.. Nog niet overtuigd of meer weten? Neem gerust contact op of stuur een e-mail naar info@deburenboekelo.nl

We nemen z.s.m. contact met u op!

bottom of page