top of page
FOLKCLUB TWENTE

Folkclub Twente organiseert tien keer per jaar een kwaliteitsconcert, of een folkpodium (een open podium met 2 of 3 acts), in Eetcafé en Zalen "De Buren", Beckumerstraat 2 in Boekelo (gemeente Enschede). Soms is de locatie de theaterzaal van De Roef in Enschede.

 

Muziek uit alle windstreken, Keltisch, blues, Frans, fado, Balkan, Scandinavisch, bluegrass, cajun, Nederlands, klezmer etc. komen aan bod. Nieuwe 'cross-over' stijlen krijgen ook aandacht.

Luisterliedjes of dansmuziek, de club heeft een zeer geschikte zaal met uitstekende akoestiek en gezellige ruimte met ouderwets voordelige bar.

 

Achteraf is er altijd gelegenheid voor een sessie in het café van De Buren.

Stichting Folkclub Twente bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers en is voor haar activiteiten afhankelijk van donateurs.

Als donateur betaalt u veertien euro per jaar. U krijgt dan korting op concerten en ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Naar keuze per email of post.

 

U kunt zich online aanmelden of dit tijdens een concert doen.
Nieuwe vrijwilligers zijn ook van harte welkom.

DJ'S DRAAIEN DOOR

De DJ’s Draaien Door! Ruim 5 jaar geleden begonnen de DJ’s te draaien op een mooie herfstavond. Die avond was het begin van een succesvolle serie avonden waarop de Cobra, het HOK en zelfs de disco’s in de kelder van het NH-kerkje nieuw leven werd ingeblazen.

 

Gezien het succes bij oud(er) en jong is daar ook gewoon behoefte aan, logisch! En dat gewoon in Boekelo bij de Buren natuurlijk. De toegang is gratis, de drempel kan niet lager zijn toch! 

 

Wij streven er naar om een afwisselend muziekgenre te draaien en daarom zijn er ook meerdere DJ’s, waarvan er drie elke DJDD-avond draaien. Je kunt daarom genieten dance, maar ook underground, soms gabber, maar ook zeker disco, in ieder geval ook top 40, soms Nederlandstalig en ook Status Quo komen langs. Uiteraard is de rode draad verbonden met het thema! 

 

En of je de muziek nou wel of niet altijd even goed vindt maakt ook niet uit, het is gewoon een door vrijwilligers georganiseerd feestje voor alle Boekeloers, en ver daar buiten. Wat is er leuker dan met gezellige mensen een avondje gewoon in Boekelo in de kroeg te staan/ hangen/dansen/kijken/bekeken worden?

PUB QUIZ

Regelmatig wordt er een pubquiz georganiseerd. Voor de volgende data, hou de website en Facebook in de gaten!

Deelname in teams van 2 tot maiximaal 5 personen. Gratis deelname.

bottom of page