top of page
OVER DE BUREN

Eetcafé de Buren is in 2013 door ons overgenomen. We proberen met behoud van de sfeer onze stempel te drukken op dit prachtige eetcafé!

Misschien dat u al iets is opgevallen van de veranderingen die zijn doorgevoerd? We hebben het interieur, de huisstijl en de keuken een flinke "boost" gegeven qua kwaliteit, en we hopen dat u hier met volle teugen van kan gaan genieten!

Ons restaurant biedt ruimte voor zeker 60 gasten. Tevens beschikken wij over een groot terras met ook een flink aantal zitplaatsen en is er voldoende parkeergelegenheid (uiteraard gratis).

Onze keuken is voornamelijk Nederlands met een uitgebreide keus aan gerechten, ook vegetarisch.  Zie hiervoor onze kaart.
Bij reservering kunnen wij ook rekening houden met diverse diëten of gluten, en voor groepen stellen we speciale menu's samen.

Graag tot ziens in ons mooie bedrijf!


Het team van de Buren

ER IS MEER...

Jubileum, verjaardag of huwelijk

Naast lunch, diner en borrel verzorgt De Buren graag uw jubileum, verjaardag of huwelijk. Wij beschikken over meerdere sfeervolle zalen die ruimte bieden aan 12-250 personen. Daarnaast is catering op locatie mogelijk

Activiteiten & bijeenkomsten

Verder is onze locatie zeer geschikt voor zakelijke activiteiten en condoleance-bijeenkomsten.

Interesse?

Neem contact met ons op, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

THEATER

't Verborgen Theater is een onderdeel vanuit de Buren. Verschillende bekende en minder bekende cabaretiers, muzikanten, toneel en bandjes verzorgen hier optredens. Ieder seizoen staan de planken vol met interessante en grappige optredens/

U kunt uw kaarten bestellen via de site van ons theater www.trioticket.nl.


Onder rubriek muziek en theater vindt u het overzicht van de reeds geboekte cabaretiers dit komende seizoen!

CADEAU IDEE?

Bij ons zijn cadeaubonnen te verkrijgen voor een high tea, high beer, high wine en voor een gezellig avondje uit eten.

bottom of page